Kabak qovurması

Порций: 2 nəfərlik   Время приготовления: 20 dəqiqə

kabacokDadlı və asan hazırlananan Kabak qovurması resepti ilə tanış olun. Bu yemək həmçinin pəhrizdə olanlar üçün doyumlu və bol vitaminli nahar sayıla bilər.

Tərkibi:

  • 2 ədəd kabak
  • 1 baş soğan
  • 2 ədəd yumurta
  • duz, istiot
  • bişirmək üçün bitki yağı

Hazırlanma qaydasl:

1 Soğanı xırda-xırda doğrayıb, yağda qızardın.

2 Kabakların qabığını soyub, ortadan bölün. Nazik-nazik doğrayıb, soğanın üzərinə əlavə edin. Tavanın qapağını bağlayıb. Kabakların bişməsini gözləyin.

3 10 dəqiqə bişdikdən sonra qapağı açıb, üzərinə yumurta, və zövqə görə duz, istiot vurun. Yumurta da bişdikdən sonra yemək hazırdır.

Kabak qovurması qatıqla da çox ləzzətli olur.

NUŞ OLSUN!
KABAK
Loading...