Qarğıdalının düzgün bişirilmə qaydası

Порций:   Время приготовления:

Bugünədək qarğıdalını yanlış bişirdiyinizi bilirdinizmi? Təqdim edəcəyimiz reseptlə qaynatdığınız qarğıdalıların dadından doymayacaqsınız. Bir neçə qızıl qaydaya əməl edərək qarğıdalını daha ləzzətli bişirin.

kukuruza1

  1. Qarğıdalıları bişirməzdən əvvəl 3-4 hissəyə bölün. Bu çox vacib şərtdir.
  2. Hissələri bişirəcəyiniz qazana töküb, su ilə doldurun.
  3. Su qaynayanda qazana 1 fincan süd və 1 x/q kərə yağı əlavə edin.
  4. Qarğıdalını təxmini 10 dəqiqə də südlü, yağlı suda bişirib, ocaqdan götürün. 

qargidali

Bu qədər! Süd ətirli qarğıdalını ənənəvi qaydada duz səpərək yeyin.

NUŞ OLSUN!

 

Метки записи:
Оставьте комментарий к этой записи ↓

Войти, чтобы оставить комментарий