Qrenki

Порций:   Время приготовления:

Sovet dövründə böyüyən uşaqlar "Qrenki" adlanan qızarmış çörəyin dadını yaxşı bilirlər. Bəs indi necə bu ləzzətli səhər yeməyini hazırlayan analar varmı? Bu həm də, boyat çörəyi səmərəli istifadə etməyin əlverişli yoludur. 

grenki2

Tərkibi:

  • ağ çörəyin 3-4 ədəd böyük dilimi
  • 2 ədəd yumurta
  • 2 x/q qaymaq
  • 1/4 stəkan süd
  • 1 x/q şəkər tozu
  • 1 çimdik duz
  • qızartmaq üçün kərə yağı
  • 1 çimdik darçın

Hazırlanması:

Geniş kasada süd, qaymaq, şəkər tozu,duz, yumurtalar və darçını çəngəllə qarışdırın. Tavada yağı isidin. Çörək dilimlərinin ikitərəfli südlü kütləyə batırıb, tünd qırmızı rəng alanadək qızardın. Ən dadlı səhər yeməyiniz haazırdır.

NUŞ OLSUN!

Метки записи:
Loading...
Оставьте комментарий к этой записи ↓

Войти, чтобы оставить комментарий