Tərəvəzlərin yeyilmə mövsümləri

Порций:   Время приготовления:

 

Mütəxəssislər  sağlam qidalanma baxımından bol miqdarda tərəvəz istehlak edilməsini məsləhət görür. Ancaq tərəvəzləri hormonsuz və sağlam bir şəkildə istehlak etmək istəyirsinizsə mövsümündə yeməlisiniz.

Hansı tərəvəzi hansı mövsümlərdə  istifadə etməyi bilmirsinizsə  verəcəyimiz məlumatları diqqətlə oxumağınızı tövsiyə edirik.

Yaşıl soğan: İyul, Avqust, Sentyabr istisna olmaqla digər bütün aylarda

Təzə lobya: Aprel-İyul

Ağ kələm: Noyabr-Fevral

Cəfəri: hər ay

Quru soğan: hər ay

sebzelerin-mevsimleri-9089041

Şüyüd: hər ay

Pomidor: İyun-Noyabr

Gül kələmi: Dekabr-Fevral

Pərpətöyün: May –Sentyabr

Yaşıl bibər: İyun-noyabr

Kəvər: Noyabr-Mart

Badımcan: İyun-Noyabr

Çarliston bibər: İyun-Sentyabr

Təzə üzüm yarpağı: May-İyul

Yerkökü: Sentyabr-Mart

Acı bibər: İyun –Oktyabr

İspanaq: Noyabr-Mart

Yaşıl soğan: İyul, Avqust, Sentyabr istisna olmaqla digər bütün aylarda Təzə lobya: Aprel-İyul Ağ kələm: Noyabr-Fevral Cəfəri: hər ay Quru soğan: hər ay sebzelerin-mevsimleri-9089041 Şüyüd: hər ay Pomidor: İyun-Noyabr Gül kələmi: Dekabr-Fevral Pərpətöyün: May –Sentyabr Yaşıl bibər: İyun-noyabr Kəvər: Noyabr-Mart Badımcan: İyun-Noyabr Çarliston bibər: İyun-Sentyabr Təzə üzüm yarpağı: May-İyul Yerkökü: Sentyabr-Mart Acı bibər: İyun –Oktyabr İspanaq: Noyabr-Mart
Метки записи: